O NAMA
 

 

 

 

 

 

 

Klub je počeo sa radom početkom 2008. kada se instruktor sportskog penjanja Siniša Hrestak odlučio početi baviti vođenjem treninga sportskog penjanja za mlađe dobne skupine.  Kada smo pustili glas da bi se tako nešto moglo  desiti u Puli odmah se javilo nekoliko roditelja kako bi svoju djecu upisali na sportsko penjanje.

Kada smo počeli sa treninzima treniralo je svega desetak članova dok sada klub broji skoro pedeset aktivnih članova i natjecatelja koji treniraju dva puta tjedno po 90 min. Najmlađi član tj. članica ima šest godina, a najstariji član ima skoro sedamdeset godina. Djevojčice i dječaci su svoje treninge započeli samo iskustvom kojeg su stekli kroz penjanje po drveću, parkovima u njihovim kvartovima, a danas smo njihove penjačke vještine usmjerili ka osvajanju medalja na državnim i županijskim natjecanjima.

Druženje, trening kroz igru, stvaranje novih prijateljstva, upoznavanje novih mjesta za penjanje, odlasci na natjecanja, upoznavanje drugih gradova, to su ciljevi trenera i djece koja su u penjanju pronašla novu zabavu i način života. 

 

O NAMA

 

 

PARTNERI

SPONZORI